DAGENS LÅT!


BUUUUUÄÄÄÄÄ!!!!!

BYE BYE BABY!!
Hur kunde det här ske? Jag som satt här om dagen och tänkte "tänk om det händer min hatt något" och så när jag öppnade tvättmaskinen igår.. vad hittade jag där då? Min älskade hatt, helt förstörd. Och den stora frågan är, hur fan hamnade den där?
Jag är ett riktigt kioskmongo, men det är bara att ge sig ut i vimlet igen och hitta en ersättare.
es.

IT'S COLD!


Hola

Fran Bangkok till Krabi till ao nang till koh lanta och imorgon aker vi tillbaka till ao nang. Hittat bungalows som vi gillar dar! Forst gillade vi inte ao nang for mycket men sen nar vi kom till koh lanta kandes ao nang som himmelriket! Har ar det stendott och vi trivs inte i var bungalow for fem ore aven om hotellet at fint precis vid stranden. Hittills har det inte varit en enda soldag bara molnigt hela tiden men och andra sidan har vi 84 dagar kvar. Ser fram emot den 20 december da mamma kommer hit och vi mots upp i phuket. Ska bli skont med tanke pa hur mycket familjer och par det ar overallt!

Sen har vi konstaterat att vi aldrig mer ska backpacka, vet inte vad vi tankte pa nar vi tog det beslutet men jag ar inte sen pa en utmaning och det ar precis vad det har ar. Tur att alla thaiare ar sa snalla och hjalpsamma! Charter is the shit!

Annars ar allt bra och det ar underbart att det racker med en tunn klanning for varmen ar total!

Hoppas ni mar bra!

S.