The end

Ja men då ska vi hissa och dissa lite! Kan börja med att säga att fashionDAYS har varit riktigt bra den här gången med. Jag älskar hemsidan, tycker den är fett cool och bra organiserad Tycker även att det är awesome att att det har kommit ut fashionDAYS magazine även den här gången. Alltså förra fashionDAYS var så jävla bra och det var den här med men jag saknar verkligen en FET grande finale. Kanske beror på att vi aldrig gick till Grand, vi är kö hatande människor men har sett en kort video på facebook och jag känner väl inte att jag har rätt att uttala mig om den eftersom jag inte såg den live!


HISS:
- Jag vore ju dum i huvudet om jag inte hissar HBC visningen som var i torsdags. Vi har verkligen fått så sjukt mycket beröm och endel säger att det är HBCs bästa visning någonsin. Erri sa även att folk till och med har ringt till second hand butikerna och bokat upp sig på vissa plagg, haha galet kul!

- Soarén, utan tvekan! Älskade alla galna och konstiga kombinationer och det var även kul att det var 4 totalt olika designers som visade upp sin vision av design.

- Bästa bloggbattle hittills eller? Har flummat igenom några bloggar och vissa har bloggat på jävligt bra medans andra har totalt skitit i det men huvudsaken är att det är en jävligt go battle i år. Att det är fler än bara 1 eller 2 som har bloggat!


DISS:
- Det vet ni redan, Stayhards visning på Simonsland igår. Har inget mer att säga om det!

- fashionSTORE. Jag kanske hade för höga förväntningar med tanke på hur jävla bra det var sist men sorry detta året fanns det inte alls mycket. Men jag vet som sagt inte om det beror på att jag var där så sent(?)

- En skön grande finale, där alla får ett avslut på fashionDAYS med en puls på 110 och känner hur inspirationen flödar!

Sådär, tack för denna gången fashionDAYS Borås och vill även ge cred till er som jobbat bakom fashionDAYS och byggt upp de här jävligt goa dagarna! Roligt att se så mycket folk med. Nu ska jag tvätta bort gårdagens smink och chilla!

S.


Stayhard för fashiondays boråsEfter Svea visningen igår var det dags för Stayhard. Ja som ni redan har läst har Erri redan dissat den lite och jag gör likadant. Okej till och börja med, det är klart det är en cool tanke och tänka "ja men fan vad gött nu tar vi Norrbys A-lagspelare och gör om till modeller" vid den tanken sabbades hela deras visning. Grejen med visningar är att, visst man tittar på kläderna men vilka modeller man väljer är OTROLIGT VIKTIGT! Igår kunde jag inte sluta störa mig på hur de gick och hur de stannade. Förlåt men jag tyckte det var pinsamt. Några av tjejerna var bra,  men man ska nog låta fotbollsspelarna stanna på planen och inte slänga in dem på catwalken om de nu inte råkar extraknäcka som modeller. Sen kanske man inte ska slänga på modeller alltför höga klackar om de inte kan gå i dem.

Modellerna gör så jävla mycket. Som jag sa innan, Svea är inte min grej men modellerna skötte sig såpass bra att visningen blev kul ändå. Jag såg självklart kläderna på Stayhard med, vardagskläder typ. Men visningen sabbades pga av dåligt val av modeller. Dock kan jag väl vara lite snäll och säga att jag gillade tjejerna sminkning och uppsättning.

Snart kommer en hiss/diss lista upp av fashionDAYS Borås.

S.

Svea för fashiondays borås

Här har ni några bilder från Svea visningen igår. Svea är liksom Svea. Lekfullt och bekvämt skulle jag säga. Jag minns när jag skulle köpa min första Svea tröja, bästa känslan. Tror den kostade 700 spänn på FACE då. Jag gick väl i femman eller sexan och jag var så jävla stolt. Marinblå med vit text. Första dagen när jag hade på mig den i skolan sa min lärare "är du en liten Svea kanske? jag har en Svea tröja hemma som du kan få.." Haha tror ni jag blev glad eller? Hon smugglade iallafall med den till skolan och jag fick den. Favoritelev, check! Efter det har jag inte ägt något Svea plagg. Men modellerna var glada och gled fram på catwalken till skilland mot fredagen då allt skulle vara lite tuffare. Så även om Svea inte riktigt är min grej i dagens läge så blev visningen mysig på något sätt när modellerna leverade såpass bra! Awesome!

S.

LAST DAY.
Efter vår lilla visit på simonsland tänkte vi ta en titt på modefabrikens visning på grand, men nej. Det var nog ett antal till människor som hade tänkt exakt samma tanke, så vi kände inte riktigt för att uppleva samma långa kö som det var på vår student. Så nu sitter vi hemma hos Sandie bell och pimplar vin.
Fashiondays borås har varit riktigt grymt den här gången samtidigt som jag tyvärr hade väntat mig lite mer utav lördagen (med tanke på att den brukar vara höjdpunkten under fashiondays)
Tyckte att stayhard visningen tyvärr inte var något att ha, både kläderna och stylingarna var dessvärre icke bra. Bilder kommer i morgon! 

Borås egna märke, Svea under FashionDAYS borås.
Så jävla gött bara att gå visningar, måste bara säga det. Snacka om kick man får när man går längs catwalken, puls 2000.

e.

BellaoBastian
BellaoBastian, eller BellaoBella som jag numera eftersom hon numera är ensam om märket.
Galet att den kvinnan klarar allt själv och samtidigt slår omkull oss varje gång.
Cred till henne.

Backstage bilder från fashionDAYS Borås.

e.

Shoot shoot pooow
Johnnysbird

Så sista kvällen av fashionDAYS Borås väntar. Nu ska vi hinna med SVEA och Stayhard visning på Simonsland för att sen traska vidare mot Grand och modevisning av Modefabriken i samarbete med Vivåga, efter det blir det väl en liten utgång med mina snygga kompisar.

Har ju glömt av att visa hur man själv har sett ut dessa dagar men det är väl skitsamma egentligen. Igår var det hatt och långkjol som gällde. Det sista pappa sa till mig innan jag gick var att "det är ju iallafall Halloween", KUL!

Förresten, hej alla nya läsare, kul att ni har kommit!

S.

f-f-fashionstoreNu har väl både fashionSTORE och fashionOUTLET gjort sitt under dessa 3 dagar av fashionDAYS Borås. Eftersom jag inte har hunnit besöka fashionSTORE förens idag passade jag på. Det kanske berodde på att jag var väldigt sent ute att besöka FS men jag tycker det var lite av en besvikelse. Det fanns inte speciellt mycket kläder, men det kanske beror på att jag var sent ute(?) jag minns bara hur underbara kreationer det var sist och jag hade hoppats på det denna gången med men ibland får man inte som man vill ;)

S.

Erik Josefsson för fashiondays Borås
Den här visningen bjöd på många jävligt coola plagg. Tex den stickade klänningen och den jävligt snygga jackan till och andra väldigt snygga överdelar. Erik Josefsson lyckades med sjukt snygga färg kombinationer tycker jag, ganska neutrala med ändå jävligt sjyst! Jag blev väldigt imponerad av allt det arbetet han måste lagt ner och visningen var en grym avslutning på en grym kväll med grymma visningar.

Good work designers!

S.

Tangled garment för fashiondays Borås


Den här designern är jag så jävla imponerad av. Alla kläder var så sjukt coola och SKORNA, bootsen som var svartvita skulle jag kunna tänka mig själv. Visningen kändes väldigt extrem på något sätt, det var bara en cool känsla över allt och sminkningen var det råaste av allt, fan vad jag diggar den. Och för att inte glömma, as kul med bara killmodeller med.

Tangled Garment är jag säker på att det kommer gå skit bra för, wow säger jag bara! Håll i hatten!

S.

Diis för fashiondays borås


Jag tror inte det har varit svårt att undgå hur frälst jag har varit i Therese Fredmans klänningar. Det började för ett år sen på första fashionDAYS Borås och jag var med i en stylisttävling och stylade min modell i Therese Fredmans klänning och sen dess har jag förälskat mig i alla hennes klänningar. Jag vet att jag hyllade henne förra fashionDAYS och det gör jag även denna gången även om jag på något sätt tycker att det saknades något. Jag saknade den där bangbangbang känslan där allt bara klaffar perfekt under visningen som den gjorde under förra fashionDAYS. MEN jag älskar de tre sista klänningarna, den svarta, den i spets och den röda, DET ÄR KONST i mina ögon.

Stort plus i kanten för den otroligt fina dansuppvisningen i början!

S.

bella&bastian för fashiondays borås

AW/10


SS/11


Jag låter bilderna för bella&bastian tala för sig själva. Jag älskar sammet och jag älskar transparent och musiken till dessa två visningar igår var helt perfekt. Bella du är så jävla bra!

S.

Fashiondays Borås - Soaré på Simonsland

Jaha då, igår styrde vi kosan mot Soarén. Jag och min vän Emma kom dit och kollade runt lite, sjukt balla grejer som fanns vid sidan av catwalken. Jag älskade alla bilder på vägen som ni ser på de första fotona. Där är bla Erri med, min vän Alexander och några andra väldigt vackra personer måste jag säga. Bilderna såg så oskuldsfulla ut och jag brukar inte gilla det där "fína och gulliga", jag brukar oftast mer dras till motsatsen. Och alla kläder som hängde där var så jävla snygga, speciellt Josefin Strids topp/klänning(?) i svarta remsor eller vad man ska säga, den ser ni på en bild i mitten ungefär.

Soarén igår var jättebra! Dock var lokalen som det hölls i förra gången bara helt jävla BÄST men det finns säkert sina orsaker till varför det inte var där denna gången så det ska jag inte anmärka på mer. Det var riktigt härligt när det var tre modevisningar på raken, utan nästan någon paus emellen dem, det gillade jag! Efter det var det en längre paus med fruktansvärt vacker paus musik, den tjejen var helt fantastisk. Det var faktiskt inte jobbigt att det var så lång paus mellan den tredje och fjärde visningen, stämningen i lokalen gjorde sitt om man säger så. Så all cred till fashionDAYS för det!

Favoriten igår var nog ändå bella&bastian, tätt följt av vissa av Eriks Josefssons plagg för tjejer.

S.


Förberedelser.


Behind the scenes
Lite bilder precis innan visningen började. Många av modellerna var så jävla nervösa men efteråt ville de ha mer och gillade kicken. Så jävla bra everyone!!!

Helens beauty center for fashionDAYS Borås.

S.

f-f-fashionoutlet


Som jag skrev igår, så var jag förbi fashionouleten här ser ni lite bilder jag tog. Kläder och skor i mängder. Kanske är tur för min egen skull att jag inte kan identifiera mig med söta klänningar och skyhöga klackar längre för då hade jag nog gått loss därinne, men för er som kan det. KBK (kör bara kör) ;D

Fashionoutleten pågår nu under dagen och imorgon som då är den sista dagen av fashionDAYS Borås. Skynda och fynda!!!

S.

Framstage and backstage

Dag 2 av fashionDAYS Borås och jag är så trött att jag bara vill skjuta mig själv men det hinns inte med. Ingen kamera har jag heller eftersom jag har massa saker kvar på HBC då modellerna lånade lite grejer av mig, Erika och Joy. Så måste hämta den så ni får se lite hur stämningen var före.

Ikväll är det Soarén som är dagens höjdpunkt och det ska bli kul och se om det kan toppa förra gången, men jag har en jävligt stark känsla av att det kommer göra det, big happyface på den isåfall! Samtidigt ber jag en tyst bön om att väntetiderna mellan visningarna INTE blir lika långa som sist. Tillslut blev det långtråkigt och folk gick därifrån, men som sagt nytt fashionDAYS och nya möjligheter!

Erika är backstage ikväll och fotar eftersom hon är modell och jag framstage och tar det därifrån, fan vad kul för oss med den förmånen ;)

Nu kör vi!

S.


Vart ska jag börja?


(Suddiga bilder från min mammas kamera)

Just nu känns allt så fruktansvärt bra! Det går inte att beskriva. Visningen på HBC idag kunde inte gått bättre, allt satt som handen i handsken. Calle är så jävla bra på hår att det finns inte, Sara sminkar alla så jävla coooooolt och sen står vi bakom alla outfits. Nu i efterhand är det så jävla värt allt arbete och slit. Tack alla ni som kom och för alla fina ord vi har fått! Jag kan prata för både mig och Erri och säga att vi är så himla glada och tacksamma. Hann tyvärr inte se allt folk och visningen då vi stog bakom scen och och fixade till det sista på alla innan de kickade ass på catwalken! As bra jobbat alla modeller, blir så roligt att jobba med modeller när alla är så gulliga och SNYGGA för den delen. Kunde inte vara mer nöjd! Tack för utlånet av alla kläder med, Vera´s garderob, emmaus, myrorna, modefabriken (vintage) och Daniel Bendzovski, PUSS på er. Måste tillägga, de är flera som är sugna på de kavajer, rockar och jackor som vi hade med i visningen, tyvärr måste jag säga, ta en kölapp haha ;)

Imorgon väntas det en ny dag av fashionDAYS Borås och nya blogginlägg. Tack för idag och vi ses imorgon, nu är det bara sängen som existerar!

S.

f-f-fashionDAYS Borås
(Favorit i repris från förra fashionDAYS)

Hello my horse! Hur mår ni? Jag är överspeedad som fan och varit det de senaste tre dagarna, fattar nada! Kan inte somna på nätterna och det kryper i hela kroppen så fort jag inte gör något, god! Iallafall idag startar ju fashionDAYS som Erika så fint redan skrivit. Hon är på HBC och fixar alla modelllers hår i sällskap på superfrisören Calle. Så jag ska väl om någon timme eller så pysa neråt och grunna ännu mer på alla styles (jag skämtar inte, second hand kläderna sitter fast i hjärnan på mig). Sen har ju även BLOOM en visning i samarbete med Jolina om några timmar, men får se hur mycket som hinns med!

Var även förbi fashionoutleten innan där jag såg att min coola "lillebror" håller ställningarna, bra Adam! Fanns så jävla mycket kläder och skor till helt galna priser så för alla shopaholics är det den bästa platsen på jorden just nu förmodligen ;)

Nu kickar vi igång den här jävligt goa blogg battle med sjukt många bloggare den här gången. Förra gången vann copycats och den här gången blir striden hård, I can feel it! Men det diggar jag  som fan för som ni kanske minns dissade vi alla bloggare förra året för att de var så jävla dåliga på att uppdatera :O

Nu sprider vi fashionDAYS utåt, så let´s battle! OCH VI SES PÅ HBC TONIGHT!

S.

DAY ONE!

I dag börjar Borås egna lilla Fashion week (FashionDAYS Borås) och jag har oerhört stora förväntningar på de här 3 dagarna. Jag har en tendens till att alltid jobba under FashionDAYS och lika så den här gången, men ska verkligen försöka att ta mig runt till de olika aktiviteterna. Fast i dag kommer vi som sagt att ha en grym 2hand visning på min salong och på fredag och lördag ska jag gå visningar för märkena Erik Johansson, BellaoBastian och Svea.
Tror på att helgen blir döds skön!!!
e.

2hand runda.

I dag har jag, Sandra och Joy sprungit runt som galningar i ett enda stort hav av gamla kläder.
Helt galet var mycket SKIT det finns, men vilka små guldkorn vi även har hitta. Jisses! Men som sagt efter många om och men gott folk..
Efter detta spenderade jag och Sandra 4 timmar på att komma på 17 stycken olika outfits, och när vi slog våra huvuden ihop blev resultatet riktigt bra!
e.

Hör upp!!!!!

Idag har Erika, Joy och jag vart runt i Borås second hand butiker och plockat ut massa godbitar. Efter det har jag och Erika satt samman sjukt många olika stylingar och visningen på torsdag kommer bli så jävla grym! Den kommer att bli råååååå som vi säger haha! 

Nej men ni som är intresserade är välkomna till HBC (helens beauty center) på Torsdag kl 20.00 för att kika och mingla! Kom igen nu Boråsare nu kör vi!

S.

Nu nalkas det..

FASHIONDAYS Borås!
Och jag håller på för fullt med förberedelserna inför vår visning på Hbc.
I år samarbetar vi med de största secondhandbutikerna i Borås och jag måste säga att det känns för jävla roligt, så sjukt rätt. Så det blir så att vår representant i från FashionDAYS (Joy) , jag och min vän Sandra ska åka och plocka ihop ungefär 17 stycken outfits..
Grejen med secondhand är den att ibland finns det hur mycket som helst och vissa dagar enbart skit, det är väl det enda negativa jag kan se. Annars tror jag stenhårt på vårt tema!
Så ni är välkomna den 28/10 kl20.00 på Helens Beautycenter i Borås.

E.

PÅ POSTEN.

Ända i från Kanada kom den här gobiten.
Mamma hade en exakt likadan när jag var liten, fast tyvärr gav hon bort den i present till min kompis Elina.
Och jag lovar jag har verkligen ångrat det sen dess, men titta vad jag hittade på ebay för endast 70 spänn!
Prima ballerina.

E.

NEWS FROM STOCKHOLM.

Giant hand and ring.
Min nyinköpta ring i från Urbanoutfitters, love at first sight.
Vad ska man säga om stockholm som stad då.. Jävligt skön, men fan vad alla stressar sönder? Har själv aldrig varit så stressad i hela mitt liv på min "semester" som nu i stockholm, snacka om dåligt inflytande. Därför måste jag säga att det var grymt skönt att komma hem till Borås i söndags och bara chilla lite.
En sak kan väl vara utelivet också, väldigt hajpat och överskattat enligt mig. Men det kan väl bero på lite på vart man håller hus också. Men tyckte inte att spybar tillexempel var något speciellt, shyst ställe men inget mer.
Antar att det är som man brukar säga: Borta bra, men hemma bäst!

E.

Confession

Pics: Johnnysbird
Äckligt cool styling, grr på henne!

Måste bekänna en sak. Jag har sån jävla äcklig fet resfeber inför Thailand. Nu är det bara 1 månad och 9 dagar kvar tills jag och min soulmate ger oss ut på äventyr och jag börjar känna mig riktigt skraj samtidigt som det ska bli hur kul som helst. Jag börjar inse nu att det är inte bara att dra iväg i 3 månader sådär utan att känna lite nervositet. Tänker man efter är det "bara" 12 veckor och med tanke på hur fort det går här hemma, hur fort kommer det inte gå där då? Allt kommer att gå bra. Men nu såhär innan känner jag ångest "jag vill, men ändå inte". Mest av allt kommer jag sakna min fina Mormor, hon betyder varenda centimeter av världen för mig. Varje gång vi ses numera säger hon "jag kommer tänka på er dag varje tills ni kommer hem, då kan jag andas ut." Den här resan blir verkligen att prova på vuxenlivet for real, att stå på egna ben!

Det är lite svårt att förklara såhär hur det känns 1 månad innan det bär av.

S.

Not my day


Jag är sönder död idag, helt ur funktion. Nu blir det Gossip Girl och sen ska jag läsa resten av dagen. Stockholm körde skiten ur mig!

S.

Söndagens

Här har ni oss idag! Bekvämt, slappt, varmt och jävligt skönt.

E&S

In Action
Dancing for a while


Nu är we back in Borran och det är alltid lika tråkigt att åka från Stockholm men vi är mest glada att vi slipper kånka runt på vår packning (tjejer överdriver alltid med det där). As bra helg iallafall. Igår Drack vi plus Stephanie lite vin på vårat rum och spanade in alla "stekare" genom fönstret som skulle inte på Sturecompagniet, snacka om bakade frillor, backslick så långt ögat kunde nå haha! När krogen stänger i Borås ja då åkte vi och mötte upp Susanna, åkte vidare mot Magenta (?) och avslutade på Spy bar. Det känns kul att ha sett hur nattlivet i Stockholm fungerar lite nu men fan lite väl överhypat kanske? Jaja, vi har iallafall en förkärlek till Vimmel här hemma ;)

E&S

natten är young

Tror ni att vi sov som grisar inatt eller? Check på den säger vi då. Slapp dag med jämfört med vilket pass vi körde på stan igår. Har mest glidit runt, druckit lite vin och hängt med lite vänner som har lämnat Borås för huvudstaden. Idag lämnade vi även Sveavägen för att checka in på Scandic Anglais så vi är lite mer centralt nu om man säger så, svin gött med tanke på att vi tänkte göra natten här idag. Blir lite mat och vin och sen möter vi upp två vänner och ser vart vinden bär.
E&S

TVÅ.

'

SVERIGES HUVUDSTAD!

Bra första dag och i morgon fortsätter vi. Nu ska vi däcka i våra hotellsängar här på Sveavägen och i morgon checkar vi in på ett annat hotell. Man får ju passa på! Vi hörs under morgondagen med mer kort och mer variation!
E&S

OrangeOrangeOrangeOrange


Rebecca Simonsson

Ni ser hårfärgen? Ja, jag vill färga mitt hår NU! jag har velat färga det i orange färg i över 1 fucking år men har inte gjort det. Men sen 6 månader tillbaka har jag bara velat köra men det går inte bara för att jag ska till Thailand i tre månader under vintern och jag vet inte riktigt hur man förklarar för en thai när håret ser förjävligt ut hur det ska vara så jag får helt enkelt vänta till mars. Trött på blond, trött på utväxt. Jag funderar på att ställa in hela jävla thai så kan jag sitta här hemma och ruttna med min nya hårfärg istället. Är ju en plan!

Seriöst, hur gött hade det inte vart att ta på sig samma gamla trasor varje dag med en ny hårfärg? Fan då kommer ju allt kännas nytt. Aja, jag får fortsätta sukta några månader till....

S.

Theory bag


Okej då nu måste jag sluta läsa alla bloggar som existerar på kartan och göra lite nytta. Är världens jävla bloggslukare och stenkoll på nästan allt och alla. Så vill ni veta något om någon fråga mig :O Nej men iallafall, alla vet redan att fashiontoast har de snyggaste och coolaste kläderna men den där väskan i päls vill jag ha. Den är sjukt ball så har jag tur kanske det finns någon likande om man vänder upp och ner på alla second hand butiker och vanliga butiker som finns, om man har tur vill säga..... GE MIG!

S.

Torsdag 16.49
Klockan går så fort att det är svårt att hänga med numera. Måste sätta igång och packa, ska undvika att stå 00.00 inatt utan att ens ha börjat som jag alltid gör när jag ska packa. Lika bra att ta största resväskan, slänga ner allt och sen drar man bara, hur bra? Kör på det! Vi kommer nog uppdatera under hela Stockholms resan, Erika ska ha med sin dator så vi lär ju höras ;) 06.00 imorgon rullar vi, ska bli gött med lite S+E time!

S.

EAR CUFF!

1. Mitt nya favorit smycke
2. Ett 5 minuter ihopplock till andra örat

E.

Dr martens love


Snodde bilden från google
Nu har jag äntligen skaffat mig ett par Dr martens, big love! Expert som jag är på att gå sönder alla kängor/boots jag äger kände jag att det var dags för lite kvalite. Sista 10håls 38orna i Borås. Jag tror på ödet, det är ödet ;)

S.


Min nya Ear cuff:) as go

img_0125 (MMS)

Min nya Ear cuff:) as go


Stockholmo


Senast jag var i Stockholm var i början av februari men nästa fredag förstår ni ska jag och Erika åka dit på en riktig Girls weekend. Ska bli så jävla roligt! Det är det enda som behövs är en helg på annan ort för att hitta inspiration och motivation. Grajt!

S.

Frustration, upp över öronen

Jag måste avreagera mig innan jag får krupp här hemma. Jag är så besviken att jag vill springa tio varv runt huset för att bli av med min frustration. Vad i helvete tänker Idols nya stylist med? Alltså stylingarna är så jävla tråkiga och ounika att jag bara vill skjuta mig själv. Jag följer Idol troget och har alltid gjort det men i år kan jag inte titta på det utan att störa mig på deras stylingar.

Jag kan börja med att ge henne cred för för Elin Blom för hon är så jävla snygg och ser nog bra ut i allt men på henne har hon ändå lyckats sätta på jävligt coola kläder. Daniel var också helt OK idag men resten av högen var INTE okej.  Förra veckans styling var mycket bättre än det idag. Fast förra veckan hade Minnah guldiga leggins och ett par vanliga pumps och det kan vara det värsta som finns. Till leggins kan funkar det bara med slutna skor och till det här hade hon den jävligt coola frans-skinn-jackan från HM som inte alls fick visa sin rätt som plagg.

Idag såg Alice ut som en kvinnlig Joey Tempest. Minnah klädde inte alls i den blusen hon fått på sig, den fick henne att se större ut än vad hon är plus att klackarna såg ut att tillhöra Agda 78 år. Sassa totaldruknar i sina kläder och får henne att försvinna och alla killar ser likadana ut jeans, t-shirt och någon jacka över. Behöver jag fortsätta? SHAPE UP! Förra året ville jag gråta av lycka när Klingan satte styling efter styling men det här året går det inte att fokusera.

Ja det var inte meningen att skriva en uppsats men nu blev det så! Och jag vill också påpeka att ni kanske tycker jag ser förjävlig ut ibland med men jag är iallafall inte med i IDOL 2010 där jag ska bli bedömd för ett performance där stylingen ingår!

S.

PP
Torsdag igår var lika med en utgång med Syrran och Lotta. Det var ju trevligt med tanke på vilken party pooper man har blivit det senaste. Jag har varit ute en gång på två månader, eller två kanske man kan säga med tanke på att la familia skakade loss på Poros på pappas födelsedag. Kul tjej, check!

S.