Still Alive

Jag lever och mår bra! Erika skulle underhålla bloggen under tiden som jag var borta men det verkar ju inte ha gått så jävla bra eller vad säger ni? haha ;) Nej men seriöst, vi kom hem två dagar senare än vad vi skulle gjort, massa strul med flyg och skit men inte mig emot eftersom vi fick checka in på det sjukaste hotellet istället. Det första man möttes av var "butlers" eller vad det nu än kallas som ville ta ens väskor, men envis som man är flyger tankarna I don´t need a man to take my bags, when I can do it by myself. Struntsamma det var kul iallafall. Plus att vi var i underbara Aten. Min nya favorit. Funderar på att lära mig grekiska och flytta dit efter mitt långbesök i Thailand och leta reda på min grek som var riktigt eye candy, for real! Jag har haft fantastiska dagar med familjen, så jäkla roligt! Några bilder kan ni nog få se när jag får lägga vantarna på dem.

Nu känner jag mig icke 100% och vill bara sova.

Vi ses!

S.


Greece

Vi åker mot Kastrup om en timme för att sen flyga vidare till Grekland och en ö som heter Poros. Så där kommer jag hålla till närmsta veckan, känns underbart! Pappa fyller 50 år och han gör allt för att undvika något slags surprise party så vi flyr landet helt enkelt tss ;) Inte mig emot, sviiin gööööött!

Vi ses!

S.

I like ...Pics: stockholm streetstyle
Leo och silver= 10 points.
Skorna= lovelovelove. När de inte sitter på fötterna vill man bara ställa de i hyllan och titta på livet ut. Snacka om begär.

S.


14.48
S.

LEO

S.

ONSDAG


S.

black
Awesome, spenderade lite tid i Varberg i helgen, gilla läget!

Förresten Erika är i tunisien med sin "baby" som de kallar varandra. Hon återkommer om cirkus en vecka, några dagar innan jag sticker till Grekland, tjohej!

S.

Löööve
Pics: Face hunter

S.

Face the truth

Det är när jag ser Gynnings tavlor som jag vill skaffa mig en stor luftig lägenhet fylla den med hennes konst. Den är rå, vacker, avskalad och ärlig. Hon är ett geni!!

Förresten märker ni att det går lite trögt här just nu. Min stackars syster kämpar med layouten. Jag kan passa på att säga när vi väl har kommit igång for real är det inspirationen som kommer stå högt här. Inspiration är bland det viktigaste som finns och den gör att vi ofta klarar att hålla motivationen uppe, vilket känns otroligt viktigt nu när man är nybliven "vuxen" och ska stå på egna ben. Det är inte så jävla lätt och veta vad man ska göra med sitt liv.

S.