Söndagshäng
Igår hade jag och Erika våran "40års fest" på vimmel. Vi kickade igång kvällen redan vid kl 17 för lite vin och plockmat hemma hos E med några tjejkompisar. Efter det var tanken att folk som vi har bjudit in sen flera veckor tillbaka skulle komma och fira med oss! Det skulle bli en skön fest på krogen så att säga. Klockan tickar hela kvällen och någon enstaka kommer men hälften av de som hade tackat ja dök inte ens upp och det gör mig rent ut sagt pissförbannad! Jag var så arg hela kvällen igår eller kanske ännu mer besviken. Det är så fruktansvärt respektlöst att tacka ja och sen skita i att komma. Jag blev faktiskt ledsen på riktigt. Man fyller 20 år en gång i livet och så försöker man bjuda till med en skön fest och folk skiter i det! En annan sak som också gör mig ledsen är att vi som sagt skickade ut den här inbjudan för 3,5 vecka sedan och då är det tom ett antal som varken tackat ja eller nej utan har bara skitit i att svara, det är också respesktlöst enligt min meningen! Hur jävla svårt ska det vara att fylla i "ja" eller "nej" tackar man nej är det liksom helt okej men då har man ändå svarat!

Vi hade bjudit ungefär 60 st och ungefär 20 dök upp. Både jag och Erika är såna att vi vill bjuda människor som vi gillar och tycker är sköna. Vi vill inte bjuda massa ytliga bekanta som vi överhuvudtaget inte har något att säga till. Vi ville hålla en liten fest och ärligt talat trodde jag att ungefär 40st skulle komma, men inte det! Jag är jätteglad för er som kom och då var ca 12 st tjejkompisar som inte sviker. Resten som skulle komma eller inte hade svarat, fuck you! Det är så jag känner just nu!

Söndagsuppsats x 1000! Men tänk er själva att styra upp en fest och folk skiter i vilket. Besvikelsen går inte att undvika.

S.

Kommentarer
Postat av: Erika

Fuck them!! Jag blir så jävla less!

2011-04-11 @ 10:37:22
Postat av: Anne

Det är så dåligt...........Ni kanske ska börja tänka på nya VÄNNER.....för de förändras väldigt ofta och fort genom åren.

2011-04-11 @ 21:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback