Dj Erri is on fire
Idag var ju en trevlig dag att vakna på! Läser aldrig BT (Borås tidning) i vanliga fall men idag var det värt att läsa iallafall en sida ;) Om DJ Erri såklart! Jag är så sjukt stolt över allt det Erika har sagt, hon har gjort en grym intervju och verkligen lagt fram girlpower citat och alla vet hur mycket jag älskar girlpower! Det är grymt, inga töntiga citat, det är bra! Sen är jag tydligen frälst med, har nog aldrig känt mig så träffad i hela mitt liv (LÄS Erika har inte ens bekräftat att det är jag än, men sånt känner man på sig) Ganska roligt att använda ordet "frälst" just!

Erika är värd att vara där uppe! Hon har pratat om hur coolt det hade varit och DJa i evigheter, go girl! Själv är man uppväxt med radion och kan nada om musik! Men nu är det dags för fler brudar att dominera dansgolven. LÄS brudar som kan röja bakom DJ-båset! Tråkiga DJs (både tjejer och killar) som står och stirrar rakt ner i mixerbordet (eller vad det heter) är inte värt att satsa på!

I mitt huvud är en grym nattklubb en klubb som har trevliga men hårda vakter, grymma bartenders som älskar att blanda drinkar och gör det för att det är deras passion och inte bara tar det som ett grymt tillfälle att ragga brudar/killar på, många bartenders ser så jävla sura ut med. Vissa hejar inte ens utan de nickar till, lutar sig med örat åt ens håll och man säger vad man vill ha, personen går iväg kommer med drinken tar betalt och drar! Det är då jag ifrågasätter hur jävla svårt det ska vara att heja, vara lite trevlig och framförallt TACKA?! Jag fattar att bartenderyrket är stressigt men man har valt det själv, mitt jobb är minst lika stressigt men inte fan är jag otrevlig för det. Sist men inte minst, grymma DJs som spelar den skönaste musiken som går att röja till! Man kan verkligen se på människor när de brinner för något och det älskar jag! Det är precis så jag tycker det ska vara på en grym nattklubb, alla ska brinna för sin sak!

Så ja, nu spann jag iväg igen som vanligt, men ni måste ju hålla med mig?!

S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback